Ghid creare anunt de recrutare clasic

Pasi construire anunt de recrutare in platforma


Vrei sa iti cresti vizibilitatea in online? Vrei ca anuntul tau de recrutare sa fie vazut de cat mai multi oameni care utilizeaza Internetul?

Alege sa iti publici complet gratuit anuntul tau clasic de recrutare in platforma www.jobshub.ro!

Dupa ce ti-ai creat cont de User Recrutor / Companie in platforma si, in urma verificarii, contul ti-a fost activat de catre administratorii www.jobshub.ro, ai posibilitatea sa iti creezi nelimitat si 100% gratuit anunturi de recrutare clasice.

 Pasi:

1. Te conectezi in contul tau de User Recrutor

2. Accesezi din bara de sus din meniu, din optiunea Companii – Contul meu:


3. Ai intrat in dashboard-ul de Angajator in care, in partea din stanga, ai listate toate optiunile de atragere candidati. In sectiunea JOB, cu font rosu, ai „Adauga JOB” care te duce in formularul de construire anunt de recrutare clasic. Acesta este 100% gratuit si are valabilitate pe site timp de 2 saptamani. Hai sa vedem cum functioneaza.

4. Tipuri de campuri in adauga JOB:



Campurile: Departament, Oras, Nivel cariera si Tip job sunt de tip lista. Alege din lista data, optiunea corespunzatoare pentru jobul tau vacant. Este suficient sa tastezi primele 3 litere ale cuvantului cautat in lista pentru a-ti scurta cautarea in lista.

Campul Oras se completeaza cu denumirea localitatii in care ai deschis jobul.

Campul „Tip job” se refera la forma de colaborare propusa pentru postul vacant si la norma de lucru.

Venitul net minim si maxim iti ofera posibilitatea atat de a fi transparent cu viitorii angajati oferind un interval de castig probabil cat mai ales de a-i educa privind rolul beneficiilor exrasalariale ca si costuri financiare directe si indirecte pentru companie (venit net: salariu plus beneficii – bonusuri, prime, grila de comisioane, tichete, valoare polita asigurare, plafon benzina, etc). Poti opta ca acest interval de venit sa fie confidential sau public (bifand caseta corespunzatoare).

 


Urmatoarele campuri sunt editabile, le poti personaliza cum doresti (la nivel de fonturi si culori alese) si reprezinta corpul efectiv al anuntului de recrutare.

„Descriere rol” este campul de descriere activitati si responsabilitati principale ale postului vacant. Cerintele postului le redai in campul urmator, ca „profil al Candidatului ideal”.

In campul „mai multe informatii” este recomandat sa treci elementele specifice ale jobului legate de conditii de munca (daca postul presupune deplasari si in ce procent din timpul normal de munca, daca e un program de lucru special, etc) sau anumite cerinte strict necesare in procesul de recrutare (link catre o pagina de testare, termen de aplicare, etc).

Aceste trei campuri de creare anunt propriu-zis sunt limitate la un total de 5000 de caractere. Pentru recomandari in crearea unui anunt de recrutare de tip text, cat mai concis si atractiv, iti recomandam articolul: http://blog.jobshub.ro/Post/2020/7/17/recomandari-privind-crearea-anunturilor-de-recrutare.

5. Dupa ce finalizezi de completat formularul de anunt, este recomandat sa verifici acuratetea informatiilor editate apoi apesi butonul „Salveaza”.

Dupa salvarea formularului de anunt, acesta va fi verificat si aprobat ulterior de catre Administratorii site-ului. In maxim 24 de ore de la salvarea formularului, vei primi mesaj de aprobare sau de respingere JOB, cu mentiunile de rigoare (masura in care respecta standardele de non-discriminare si egalitate de sanse). In tot acest timp, JOB-ul tau va fi in sectiunea „JOBuri in curs de aprobare”.


6. O optiune absolut uimitoare pentru tine este ca ai posibilitatea ca, odata aprobat anuntul, sa il poti publica cu un singur buton, in ziua si la ora pe care le consideri potrivite pentru a fi postate in online! Dupa ce l-ai publicat, anuntul tau va aparea in sectiunea „JOBuri active” de unde il poti modifica, reposta dupa expirarea celor 2 saptamani de valabilitate, promova in site sau dezactiva, daca ai inchis proiectul de recrutare. Tot de aici poti vedea si gestiona Candidatii care au aplicat la anunt si statisticile pe anunt.


Ori de cate ori consideri ca ai nevoie de ajutor in gestionarea contului tau de User Recrutor, scrie-ne fie in sectiunea „Comunicam aici” fie pe una dintre adresele: companii@jobshub.ro sau customercare@jobshub.ro.

Spor la recrutat!